Bestil tid til en professionel klipning

Trænger dit hår til lidt fornyelse? Siden 1999 har Vogue Intercoiffure tilbudt mænd, kvinder og børn professionelle klipninger og anden hårbehandling af høj kvalitet.

Vi sætter jævnligt tid af til dygtiggørelse og kreativ videreudvikling af det klassiske håndværk. Vi har arbejdet med trends og nyheder i både ind- og udland, og vi er medlem af den verdensomspændende frisørorganisation, Intercoiffure - din garanti for kvalitet.

Bestil tid hos en af vores dygtige frisører - her får du kvalitet, forkælelse og god tid til netop din hårbehandling!

Vi tilbyder

  • Frisør (Klip, farve, styling, opsæt, permanent)
  • Farvning af bryn og vipper, samt retning med voks, pincet eller blad
  • Makeup - Få lagt makeup
  • Parykker

Frisør Ringsted

Kom forbi vores hyggelige salon. Her står et team af topprofessionelle frisører klar til at rådgive dig om frisure- og farvevalg.

Besøg os på Sct. Hansgade 27 i Ringsted - vi byder på en god og afslappet atmosfære af velvære, faglig stolthed og arbejdsglæde. Du er også velkommen til at ringe på telefon  57 61 26 96 og høre mere om vores mange serviceydelser og fair prisniveauer.

Forkælelse og god tid

Vi elsker at kræse om vores kunder og sætter derfor god tid af til hver enkel hårbehandling. Vi lytter til dine ønsker og kommer med kreative forslag, som vi følger op med en behagelig hårvask, et godt håndværk og milde hårprodukter.

Bestil en tid til klipning, permanent eller farve - vi sætter god tid af til dig!

Vi er medlem afFind os i Ringsted