Jeg forstår

Vogue Intercoiffure - Kvalitet, god tid og høj service

Jane Nielsen er frisørmester og indehaver af vores salon i Ringsted. Hun har undervist i ind- og udland og udført modeshows og "før-og-efter-artikler" til de store ugeblade. Efter flere års erfaring fra en af Københavns førende saloner, åbnede hun Vogue Intercoiffure i 1999 med en vision om at tilbyde kvalitet, god tid og høj service.

Resultatet er en moderne salon med søde og dygtige frisører, som udfører kvalitetsarbejde og videreudvikler det gode, klassiske håndværk gennem uddannelse og kurser verden over.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi salonen eller bestille en tid online.

Bestil tid online her

Team af dygtige frisører

Vores hyggelige salon byder på en god og afslappet atmosfære af velvære, arbejdsglæde og gensidig inspiration.

Hos os arbejder vi nemlig som et team, og vi er ikke bange for at spørge hinanden til råds for at sikre dig den bedste klipning.

God tid til hver klipning

Hos Vogue Intercoiffure elsker vi at kræse om kunderne. Vi ønsker at gøre det bedste for dig og dit hår, og vi sætter derfor rigtig god tid af til din klipning og hårbehandling. Her er ingen hast eller stress - blot en dejlig oplevelse med ren forkælelse - resultatet er et velplejet hår og et smil på læben.

Plads til den personlige klipning

I vores salon er alle velkomne. Vi klipper både mænd, kvinder og børn. Vi følger med i de nyeste trends og kan tilbyde en kreativ og holdbar klipning. Ved du præcis, hvad du ønsker, klarer vi også det.

Med faglig stolthed sætter vi en ære i at finde hver enkelt kundes personlige stil. Vi lytter til dine ønsker og fortæller dig om vores ideer - sammen finder vi den frisure, der fremhæver dit ansigt og din personlighed.

Ønsker du en personlig klipning - bestil tid hos en af vores kreative frisører.

Produkter

Gratis vejledning

Er du i tvivl, om du skal have gjort noget ved håret? Kom ind til os i salonen og få en gratis vejledning om firsurer, farvning og priser.

Du er altid velkommen til at kigge forbi!

Medlem af Intercoiffure - din garanti for kvalitet

Vogue Intercoiffure er medlem af den verdensomspændende frisørorganisation, Intercoiffure, der kun optager frisører med et meget højt fagligt niveau. Vores medlemskab er derfor din garanti for kvalitet!

Læn dig tilbage, nyd at være i centrum og lad os give dit hår en kærlig og professionel behandling.


Vi er medlem af

Medlem af Intercoiffure
Rigtig frisør

Find os i Ringsted

Find os i Ringsted